Meer resultaten voor stemmer

stemmer
Stemmer Wikipedia.
Stemmer may refer to.: Stemmer, in stemming, the automated process which produces a base string in an attempt to represent related words. Walburga Stemmer 18921928, German fruit-seller, had alleged affair with Erwin Rommel producing Gertrud Stemmer. Stemmer 19572013, Dutch scientist and entrepreneur.
seo-check
Teken van Stemmer Wikipedia.
Het Teken van Stemmer ook wel Proef van Stemmer genoemd wordt als palpatie gebruikt om lymfoedeem te herkennen. Hierbij wordt getracht de huid tussen de tweede en derde teen van de voet beet te pakken. Lukt dit niet dan is het Teken van Stemmer positief.
Stemmer Imaging neemt Data Vision over AT-Aandrijftechniek.
Van links naar rechts Ralph van den Broek CEO Batenburg, Christof Zollitsch CEO Stemmer Imaging AG, Gert-Jan de Waard directeur Batenburg Mechatronica en Dietmar Serbée directeur Stemmer Imaging BV. foto: Stemmer Imaging. Stemmer Imaging, specialist op het gebied van machine visiontechnologie, heeft met ingang van 31 januari Data Vision overgenomen door middel van een activatransactie.
Brainwash De Wijze Stemmer.
stemmer WikiWoordenboek.
politiek iemand die een stem uitbrengt of die gerechtigd is te stemmen, een kiezer. ja-stemmer, nee-stemmer, niet-stemmer, orgelstemmer, pianostemmer, spijtstemmer, tegenstemmer, voorstemmer. Het woord stemmer staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd stemmer" herkend door.:

Contacteer ons