Zoeken naar pianostemmer den haag

pianostemmer den haag
Onderhoud piano vleugel.
Hoeveel kost een piano. Waar moet ik op letten als ik een tweedehands piano koop? Wat is de beste plek voor mijn piano? Moet een piano waterpas staan? Una Corda pedaal. Hoeveel toetsen heeft een piano. Uw stoelen helemaal in stijl laten spuiten?
Michiel stemmer Pianostemmer Den Haag, Leiden, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Leidschendam, Voorburg.
Eén van de laatste live concerten voorlopig, Enrico Pace en Liza Ferschtman in de Aalmarktzaal Leiden, op de Steinway D concertvleugel. Ik ben flink aan het werk gezet en wat was het waanzinnig mooi! vrijdag mei 8, 2020. Alleen op zondag van Paul van Vliet. De aller aller-laatste Alleen op zondag van Paul van Vliet in de Schouwburg Den Haag, na iets van 100 uitverkochte voorstellingen in 5 jaar, of iets dergelijks. Gelukkig moet Pauls vleugel thuis nog af en toe gestemd worden, kunnen we weer even bijpraten. woensdag januari 30, 2019. Een pianohoes voor het Mee in Zee Theater. Een prachtige hoes, op maat gemaakt door Ilse Evers: http//eversilly.nl/.: woensdag januari 24, 2018. Over Michiel Haagsma. Contact en werkgebied. Michiel Haagsma Pianostemmer telefoon: 3106 1227 6763.
haag
Pianostemmer in Zuid Holland en Noord-Brabant Alex Plantenga.
Omdat ik fulltime als pianostemmer werk, zonder bijvoorbeeld in de pianoverkoop te zitten, heb ik een relatief groot werkgebied. Ik ben veel werkzaam in de regios Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch, Breda maar ook Utrecht. Een interview in het AD.
Keymel Pianostemmer in Den Haag De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Pianostemmen En reparatie in Den Haag. Eigenaar van dit bedrijf. Keymel Pianostemmer in Den Haag. Pianostemmen en reparatie. Oude Haagweg 155, 2552EM, Den Haag. 8 / 10 / 5. Gemiddelde uit 2 beoordelingen.
Pianostemmer in Den Haag Alex Plantenga Gediplomeerd lid VvPN.
Omdat ik fulltime als pianostemmer werk heb ik een relatief groot werkgebied. Hierdoor ben ik vrijwel dagelijks in de regio Den Haag, Westland Naaldwijk, Monster, Hoek van Holland, e.o en Rotterdam. Uiteraard is het dan ook geen enkel probleem om de piano te stemmen in bijvoorbeeld Leidschendam, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Pijnacker of Ypenburg.
Ros Pianotechniek.
Steinway vleugel O Mooie en zeer geliefde originele Steinwayvleugel type O 180cm uit het bouwjaar 1924 Hand gepolitoerd en met gave zangbodem en prachtig ivoren. Complete stembeurt van uw piano of vleugel vanaf 7750. Voor de regio Zuid-Holland west Rotterdam Noord, Den Haag, Zoetermeer, Delft en het Westland gelden de volgende tarieven.:

Contacteer ons