Zoeken naar pianostemmer maastricht

pianostemmer maastricht
Werkgebied Pianostemmer Breda.
U zocht een pianostemmer en reparateur die het vak verstaat in Breda. Meer te weten komen over wat we doen? Ga ons volgen op Facebook en Instagram. pianostemmen en reparatie in Zuid-Nederland en o.a.: Gorinchem Breda Roosendaal Hulst. Middelburg Rotterdam Eindhoven.
Pianohuis Leijser en Hermans Dit is de vernieuwde website van pianohuis Leijser en Hermans.
De oprichters van ons bedrijf in 1914. U vind ons in de Papenstraat op nummer 15a, direct naast het oude Gouvernementsgebouw. Wij zijn open op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur. Telefoon043-3213761/0626267313 wordt doorgeschakeld na de openingstijden, u kunt ons dus gewoon bereiken.
Forte Piano Service Genadi Gleizer in Maastricht De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Pianostemmen En reparatie in Maastricht. Forte Piano Service Genadi Gleizer. Eigenaar van dit bedrijf. Forte Piano Service Genadi Gleizer in Maastricht. Pianostemmen en reparatie. Ketsingenstraat 55, 6215KM, Maastricht. Forte Piano Service Genadi Gleizer.
Pianostemmer reparaties Maastricht.
Met enige trots kan ik vermelden dat ik mijn diensten als pianostemmer en restaurateur ook al in Engeland, Frankrijk, Italiƫ, Noord-Amerika en zelfs Zuid-Afrika heb mogen aanbieden. Centrum van mijn klantenkring ligt in de Euregio, in de driehoek Maastricht-Aken-Luik en omgeving. Eventuele reparaties aan Uw instrument meestal de mechaniek en het toetsenbord worden veelal in de werkplaats uitgevoerd. De piano of vleugel blijft dan gewoon lekker bij u thuis. 25 jaar ervaring! In Maastricht zit de stemming er nog.
Klankwerkplaats Pianostemmer in Maastricht Muziekwinkel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Na het gesprek ontvangt u een bericht op uw telefoon voor meer informatie. Informatie over Klankwerkplaats Pianostemmer in Maastricht. Klankwerkplaats Pianostemmer is gevestigd in Maastricht. Klankwerkplaats Pianostemmer stemt graag uw piano of vleugel. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op!
Home Page Piano Limburg.
Het stemmen van een regelmatig gestemde piano neemt ongeveer 1 uur in beslag. Jeroen Kleijkers heeft gestudeerd aan het conservatorium te Maastricht. Na jaren in de muziekbranche gewerkt te hebben, besloot hij zijn passie voor pianos te volgen en hierin zelfstandig verder te gaan.
Pianostemmer Maastricht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Telefoonboek.nl maakt het u gemakkelijk door de adressen van een pianostemmer in Maastricht overzichtelijk op een rij te zetten. U kunt contact opnemen met een pianostemmer bij u in de buurt om een afspraak te maken of voor informatie en advies.

Contacteer ons