Resultaten voor pianostemmen

pianostemmen
Zoetermeer Woerden Leiden Gouda.
De pianostemmer stemt in o.a. Gorinchem Breda Roosendaal Hulst. Middelburg Rotterdam Eindhoven. Etten-Leur Den Bosch Antwerpen Utrecht. Dordrecht Tilburg Bergen op Zoom. Den Haag Oss Goes Brasschaat Turnhout. Amsterdam Almere Helmond Hoogerheide. Tholen Halsteren Yerseke Essen Tiel. Zoetermeer Woerden Leiden Gouda.
Piano stemmen.
Verkoop een piano. Reserveer een opleiding. Home Piano service Piano stemmen. Piano's' Maene helpt u graag met het stemmen en onderhoud van uw piano. Zowel voor concertzalen en evenementen als particulieren over heel België. Klik hier voor meer info over onze service.
Stemmen en onderhoud.
Voor Brussel, Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant en Wallonië.: Barbara.frischer@maene.be 02 533 30 60. Voor Oost en West-Vlaanderen.: Tine.mannaerts@maene.be 051 49 18 13. Lees in onze blog meer over het stemmen van een piano, of hoe je een piano in topconditie houdt!
Piano stemmen JS Pianos.
Ook een kleine reparatie voeren we met plezier uit wanneer we uw piano stemmen. Uw piano stemmen vóór ze wankelt. Praktisch: wilt u ons inschakelen om uw piano te stemmen? Wacht dan niet tot uw noten wegglijden, maar maak uw afspraak ruim op tijd.
Hoe een piano stemmen? Van de Moer Instruments geeft tips.
Heb je onlangs je piano van onder het stof gehaald? Of is het gewoon de tijd van het jaar om eens je piano te stemmen? Dan is het belangrijk dat je exact weet hoe dat moet want dat is niet altijd zo eenvoudig.
De techniek van het pianostemmen Alex de Haan, pianostemmer in Leersum en omgeving.
De techniek van het pianostemmen. Ik begin met het stemmen van de zogenoemde temperatuur ook wel temperament genoemd van de piano. De temperatuur omvat een gebied van 15, octaaf, die loopt vanaf de centrale A naar de baskant toe. Deze temperatuur is heel belangrijk omdat daarbinnen alle tertsen, kwinten, kwarten e.d.

Contacteer ons