Op zoek naar pianostemmer amsterdam?

pianostemmer amsterdam
Top 12 Pianostemmer suppliers in Amsterdam Yoys B2B Marketplace.
Lutmastraat 141A, 1073 GV Amsterdam, Nederland. Pianostemmen / pianostemmer in Amsterdam Alphen aan den Rijn Bodegraven Hilversum Bussum Huizen Laren Baarn Gooi Almere Lelystad Zaanstad in Zaanstreek Haarlem Kennemerland IJmuiden Beverwijk en. Select Antonie van den Berg Pianostemmer/pianotuner/accordeur. Hoogte Kadijk 43A, 1018 BE Amsterdam, Nederland. Select Clavis Piano's' en Vleugels kopen en huren in Amsterdam Amstelveen Haarlem Purmerend Zaandam e.o. Lees meer
amsterdam
Pianostemmer Richard van Huizen regio Noord-Holland, Amsterdam, Almere, Utrecht.
Indien de piano onstembaar is, is 35, verschuldigd. Mocht uw instrument erg ontstemd zijn dan zou het kunnen dat er meerdere stembeurten nodig zijn. Dit zal ik uiteraard van tevoren met u overleggen. Vragen over of voor het maken van een stemafspraak neem contact op met Richard van Huizen.
Pianos, Silent pianos, Vleugels en Digitale pianos Kopen, huren, pianostemmen en onderhoud Clavis.nl.
Laat u begeleiden door meer dan 30 jaar vakmanschap in aanschaf, huren en onderhoud van uw piano, vleugel of digitale piano. Piano's, vleugels en digitale piano's' kopen via onze webshop en te bekijken en bespelen op locatie in Amsterdam, Delft en Nieuwegein.
Home Evert Snel.
Zo heeft zij een groot aantal stemmers in dienst die in de regio Utrecht maar ook daarbuiten uw piano of vleugel kunnen stemmen. Daarnaast verricht zij allerhande reparaties in de werkplaats en is zij een voorloper op het gebied van pianotechniek.
L.J. Blom Pianostemmer Waddinxveen Stemmer, reparateur en pianist.
Allereerst zal ik mij even voorstellen: ik ben Lucas Blom, een pianospecialist met vele jaren ervaring die altijd al de droom heeft gehad om met pianos te werken. In mijn jongere jaren heb ik Muziekregistratie aan het Haags Conservatorium in Utrecht gestudeerd. Vervolgens ben ik hier overgestapt op de klassieke piano. Dit heb ik uiteindelijk 2 jaar gedaan. Hierna ben ik een tijdje werkzaam geweest als muzikant in de popmuziek om uiteindelijk toch weer een muziekopleiding te volgen. Zo begon ik met de studie Pianostemmer aan de Pianovakschool in Amsterdam, waardoor ik als stagiair bij pianospecialist De Piano Workshop in Nieuwerkerk aan den IJssel terecht kwam. Na mijn stage heb ik hier ruim 20 jaar gewerkt. In januari 2017 besloot ik een pianobedrijf voor mijzelf te beginnen. Vandaar dat u vandaag de dag bij mij terecht kunt voor het stemmen van pianos en vleugels, pianoreparaties en pianorevisies.
Clavis Pianoservice BV Amsterdam.
Nelson Mugabo Bukuru BV Marnixstraat 224 D, 1016 TL Amsterdam. Koko Sleeps Marnixstraat 224 D, 1016 TL Amsterdam. Lichter Business Marnixstraat 222 D, 1016 TL Amsterdam. Green universal carbon Marnixstraat 220 E, 1016 TL Amsterdam. Laatste tien inschrijvingen in Amsterdam.:
De Pianotemmer Hans Kramer.
Lucas den Hartog, piano's' en vleugels.
Lucas den Hartog. Lucas den Hartog, pianostemmer en restaurateur van vleugels en pianos., heet u welkom op zijn website en eveneens in zijn winkel. aan de Veemkade 570-A te Amsterdam. Alle voorkomende reparaties. Een gevarieerd aanbod. Vakkundig en snel gestemd.
Bol Piano's' Sanders Amsterdam Bol Pianos. American Express. Dankort. Giropay. iDEAL. Maestro. Mastercard. PayPal. PaySafeCard. SOFORT. Visa.
Virtuele rondleiding bij Bol Pianos Vleugels 7 Dagen Per Week Tel: 31 318 527818; E-MAIL: info@bolpianos.nl Online Winkelen: Neem Contact op met Een Adviseur OP TEL: 31 6 82452981 FaceTime, Skype, Whatsapp. Bol Piano's' Sanders Amsterdam. Ceintuurbaan 434 436, 1074 EB Amsterdam, Nederland.

Contacteer ons