Meer resultaten voor opleiding pianostemmer

opleiding pianostemmer
Over Erik Pianostemmer Erik Kammenga regio Groningen.
Door zijn interesse in de techniek van het instrument heeft hij in 1989 ook de 3 jarige opleiding voor Pianostemmer-Techniker aan het KMBO Drenthe in Emmen afgerond. Naast privé en pianodocent in Leer Dtsl, organist en koordirigent geweest te zijn, is hij nu, al 30 jaar, dagelijks werkzaam als pianostemmer in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Lees meer
opleiding
Marokko Music Fund.
Opleiding van een nieuwe hersteller van snaarinstrumenten gewreven of getokkeld. Ontwikkeling van een cursus pianoherstelling en stemming voor studenten van de École des Arts et Mé. Bewustmaking van de studenten van de conservatoria van Noord-Marokko van het belang van het onderhoud en de stemmen van muziekinstrumenten. Pianostemmer en hersteller.
15 studenten begonnen aan eerste officiële opleiding tot pia. Ruiselede Het Nieuwsblad.
Enkele initiatiefnemers en studenten in het Chris Maene Pianomuseum in Ruiselede, waar zaterdag de eerste les plaatsvond. Vijftien gemotiveerde studenten zijn afgelopen zaterdag bij Pianos Maene in Ruiselede begonnen aan de allereerste volwaardige opleiding tot pianostemmer en hersteller in ons land. Je hoeft geen piano te kunnen spelen om een kei te worden in dit vak.
Maene Digital Academy.
Reserveer een opleiding. Home Extra Reserveer een opleiding. Maene Digital Academy. De Maene Digital Academy is een gratis opleiding voor alle klanten die een digitale piano bij Maene hebben gekocht. Deze opleidingen worden in kleine groepen en op regelmatige basis georganiseerd, in het Nederlands en het Frans.
Vakmanschap van alle tijden: de pianotechnicus SBB.
Als 19-jarige jongen had Frank Bonarius de piano als positieve uitlaatklep. Toen deze gestemd moest worden kwam er een pianostemmer langs. Dat wil ik ook kunnen dacht Frank en volgde een technische cursus op de streekschool. Hij ging al vrij snel in de leer bij een piano-technisch bedrijf en mocht van deze werkgever in Duitsland de erkende opleiding volgen.
Verhuur van piano's' PIANOLAND.
Huur een piano die bij jouw evenement past en breng direct een unieke, aangename sfeer die je gasten nooit gaan vergeten! Of volgt je of je zoon of dochter een muziekopleiding? Ook dan is een kwalitatieve piano van belag om de opleiding goed aan te vatten, ook al ben je niet zeker wat de toekomst brengt.
Erik van der Heide Pianostemmer Zwolle Pianostemmen Zwolle Piano onderhoud en restauratie De juiste boventoon.
Particulieren of professionals. Ik werk voor particulieren uit omgeving Zwolle en voor professionals op elke gewenste locatie en ben aangesloten bij de volgende verenigingen.: Vereniging voor Pianotechnici Nederland VvPN Gecertificeerd pianostemmer. Bund Deutscher Klavierbauer Stemmen voor concert of geluidsopname. Restauratie / Politoeren. Advies over aanschaf of restauratie piano of vleugel. Piano laten stemmen. Wie is Erik. Merk: Erik van der Heide Bouwjaar: 1968 KwaliteitUitstekend: geschikt Mijn wens. De liefde voor de piano is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader is al zijn hele werkzame leven pianostemmer en als kind mocht ik in de schoolvakanties met hem mee. Prachtig vond ik dat. De precisie hoe hij zijn oor spitste om het juiste geluid uit elk instrument te krijgen. Ik stond er als jongetje naast en hield mijn adem in. De klanken die dan uit een gestemde piano kwamen raakten mij. Ook het contact met de klanten vond ik geweldig. Ik wilde niet zelf spelen, ik wilde een vakman worden, net als mijn vader. Na de opleiding voor pianostemmer en techniek in Emmen ben ik de opleiding Klavierbauer gaan volgen in Duitsland.
Cursus Piano Piano leren spelen via thuisstudie NHA.
Studeer in je eigen tempo waar je maar wilt. Je ontvangt de complete opleiding Piano in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen studie-eenheden als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert.
Hier krijg je tips voor het onderhoud van je piano Pianopraktijk Zwolle.
Ook voor reparaties en het vervangen van snaren kun je terecht bij je pianostemmer. Hier vind je de telefoonnummers van pianostemmers in de regio Zwolle. Het onderhoud aan de vleugel en piano van Pianopraktijk Zwolle wordt gedaan door Erik van der Heide. Hij heeft zijn opleiding gevolgd bij Steinway in Duitsland en is onder meer de huisstemmer van het ArtEZ Conservatorium.

Contacteer ons