Op zoek naar pianostemmer groningen?

pianostemmer groningen
Pianostemmer en reparateur Eindhoven omstreken.
Pianostemmer en reparateur in Eindhoven en omgeving? Voor pianostemmen of repareren van piano's, vleugels of klavecimbels in Eindhoven en omgeving kan heel eenvoudig een afspraak worden gemaakt. Afspraak maken kan 24/7 en meestal kan het op toon brengen van een piano of vleugel op korte termijn.
Home.
Dit is de website van pianostemmer en techniker Dick Oosterhof. Dick stemt en onderhoudt piano's' en. vleugels in Groningen, Friesland en. Voor meer informatie ga naar de pagina. even voorstellen of naar de pagina. Kijk naar Dick terwijl hij aan het werk is!
Pianostemmer Erik Kammenga Pianostemmer Erik Kammenga regio Groningen.
Ook zal het vilt en leer in de toetsen en het mechaniek door jarenlange gebruiksslijtage moeten worden vervangen. Het is ook raadzaam om periodiek de luchtvochtigheid van de ruimte waar uw piano staat, te controleren. Het kost weinig moeite om de ideale omstandigheden voor uw piano te creƫren en garanderen, waardoor uw piano zn mooie klank en waarde behoudt. Tijdens een bezoek kan Erik u hierover alles vertellen, u verbeter-tips geven en u eventueel te wijzen op de aanschaf van een hygrometer om de luchtvochtigheid beter in de gaten te kunnen houden. Lees meer over piano onderhoud en reparatie. Al meer dan 30 jaar beoefent Erik het ambacht pianostemmen in Groningen, Friesland en Drenthe. Stemt dagelijks pianos en vleugels en is tevens een getalenteerd pianist. Naast dat hij van het stemmen van pianos en vleugels zijn vak heeft gemaakt, was Erik pianodocent, organist en koordirigent. Naast vele particuliere stemklanten is hij de pianostemmer o.a. bij Muziekschool Hunsingo in Bedum en bij Coƶperatie Kunstbedrijven Westerkwartier in Leek, Marum en Zuidhorn.
Pianostemmen Pianostemmer Erik Kammenga regio Groningen.
Bij grotere reparaties/opdrachten wordt u een offerte aangeboden. Mijn werkgebied ligt in en rond de stad Groningen tot 40 km vanaf mijn woonplaats. Doe de woonplaats check. Een afspraak maken kan door een mail te sturen aan Erik Kammenga of door het contactformulier in te vullen. Pianostemmen op gehoor. Erik is gediplomeerd en gecertificeerd door de VvPN. Dat houdt o.a in dat hij, alleen op zijn gehoor, een piano of vleugel prachtig kan stemmen. Dat heeft hij dan ook jaren gedaan tot er een nog beter resultaat bereikt kon worden door het op het gehoor stemmen te combineren met digitale apparatuur. De digitale apparatuur registreert aan de hand van een opname de boventonen en berekent, samen met individuele instellingen van de pianostemmer, de meest ideale stemming voor uw instrument.
Piano's' en Vleugels van H.P. Steenhuis in Glimmen.
Tweedehands digitale pianos. Tweedehands silent pianos. Tweedehands digitale vleugels. Tweedehands silent vleugels. Piano Life Saver System. Het Leven van H.P. Oude Boteringestraat 26. Richard Lipp Sohn. Tweedehands digitale pianos. Tweedehands silent pianos. Tweedehands digitale vleugels. Tweedehands silent vleugels. Piano Life Saver System.
Xander Niezing Pianostemmer Groningen.
In 1979 kwam ik als leerling bij een pianozaak in Groningen te werken, deed er een aanvullende beroepsopleiding bij en startte als zelfstandig piano / vleugelstemmer. Aanvankelijk werkte ik vanuit de binnenstad. In 2002 verhuisde ik naar de Tonny van Leeuwenlaan waar zich ook mijn werkplaats bevindt. Hier repareer / reguleer ik onderdelen van piano's' / vleugels. Het stemmen van de instrumenten blijft echter mijn hoofdactiviteit. PIANOSTEMMER VAN BOVEN HET WAD TOT ONDER DE STAD.
Geeske Verkaik Pianostemmer Groningen en Drenthe.
Pianostemmer Groningen en Drenthe. Bent u op zoek naar een pianostemmer in Groningen-stad en omgeving, dan bent u hier aan het goede adres. Ik ben gediplomeerd en heb al 20 jaar ervaring in het stemmen en repareren van piano's' en vleugels.

Contacteer ons